Palvelut

Energiahoito

 

Energiahoidossa saat apua muun muassa näihin:

- stressin lievitys

- alhaisten / negatiivisten energioiden poistaminen

- uniongelmat

- kivun lievitys

- ahdistus / masennus

- apua irtipäästämiseen, puhdistautumiseen

- saat lisää elinvoimaa

- tietoisuus voimistuu

Energiahoito avaa tukkeutuneet kanavat, jotta elämän energia pääsee virtaamaan vapaasti. Hoito lisää tietoisuutta ja saat johdatusta. Miellyttävä hoito tehdään rauhallisessa hoitotilassa. Toisinaan hoito voi olla hyvin voimakas kokemus ja herättää tunteita. Jokainen hoito on erilainen, se tehdään hoidettavan tarpeiten mukaan.

Energiahoito auttaa usein siinä, missä länsimainen lääketiede ei auta. Energiahoito ei kuitenkaan sulje pois länsimaista lääketiedettä. Energiahoidossa avataan kehon omat energiakeskukset sekä aktivoidaan kehon oma paranemisjärjestelmä. Keho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa, joten asiakasta hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Energiahoito etenee asiakkaan tahdissa. Yksi hoitokerta voi riittää, välillä tarvitaan useampi hoitokerta. Hoidon aikana olet mukavasti hoitopöydällä silmät suljettuina. Voit kertoa tuntemuksiasi hoidon aikana tai vain vastaanottaa hoitoa. Energiahoidossa tunteet saattavat nousta pintaa. Kehossa voi myös tulla erilaisia tuntemuksia, kuten kihelmöintiä tai aaltoja. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa omaa rauhallista aikaa sekä juoda riittävästi vettä. Energiahoidossa voi käydä niin usein, kuin itsestä parhaalta tuntuu. Hoitokertojen välissä olisi kuitenkin hyvä olla vähintään 1 viikko.

 

Hoito alkaa keskustelulla ja alkukartoituksella. Voit varata aikasi puhelimitse tai sähköpostilla.

Hieronnat

Teen klassista hierontaa, urheiluhierontaa sekä päähierontaa. 

Hierontaan voit varata ajan puhelimitse tai sähköpostilla. Viime hetken varaukset Timmasta.

Kaikki palvelut toteutetaan rauhallisessa liiketilassani. Palvelen yhtä asiakasta kerrallaan.

Vastuuvapauslauseke

Tarjoamani energiahoidot tai tämä sivusto eivät tarjoa lääketieteellistä tai terveydenhuollon neuvontaa tai ohjausta. Hoitoni ei korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Ethän sivuuta terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja hakeutuessasi hoitoihin. Jos sinulla on akuutti sairaus, soita terveskeskukseen tai yleiseen hätänumeroon 112. Jos sinulla on lääkitys älä lopeta sitä ilman, että keskustelet lääkärisi kanssa. 

 • Energiahoito auttaa poistamaan alhaisia ja huonoja energioita.

  1 hr

  135 euros
 • Tutustu tästä hierontapalveluihin

  1 hr

  65€
 • Tule rentoutumaan klassiseen hierontaan.

  1 hr

  60€